3-sobno stanovanje v Radencih

Property Description

V Radencih na odlični, mirni in sončni lokaciji, s prečudovitim razgledom na zelene površine v bližini kopaliških term ZELO UGODNO prodamo obnovljeno in zelo dobro vzdrževano 3-sobno stanovanje v 2. nadstropju večstanovanjskega bloka.

Energ. razred:”B2″ (25 – 35 kWh/m2a)

Stanovanje odlikuje odlična prostorska razporeditev in zajema hodnik, spalnico, prostorno dnevno sobo z izhodom na balkon s čudovitim pogledom na zelenico, kuhinjo z jedilnico, kopalnico ter otroško sobo. Tla so v kvalitetnem parketu, kuhinja v umetni masi,  kopalnica v keramiki.  V ceni vključena oprema kuhinje, razen hladilnikov. Urejeni priključki na elektriko, vodo, kabelsko, telefon ter kanalizacijo, plin blizu objekta. Ogrevanje urejeno na centralno ogrevanje, preko skupne kurilnice, nameščeni kalorimetri.

Stanovanje je svetlo, vzdrževano, s klimo ter protivlomnimi vrati (nova l. 2011). K stanovanju pripada tudi kletni prostor ter souporaba skupnih prostorov. Pred blokom urejena parkirišča.

Stanovanje je bilo v celoti obnovljeno l. 1996, okna v PVC izvedbi, troslojna, z notranjimi senčili l. 2011, istega leta tudi parketi, delno novi, delno prebrušeni. Na bloku je bila  izvedena nova fasada s 15 cm stiroporno izolacijo, v letu 2010 pa je bila vgrajena nova peč v skupni kurilnici.

V bližini stanovanaj je vsa infrastruktura potrebna za vsak dan, prav tako je blizu do avtoceste. Stanovanje je vpisano v ZK in  takoj vseljivo.

Možnost ugodnega financiranja!

PRIPOROČAMO OGLED!

Podrobnosti

Agent Podrobnosti

Kontakt

Forgot Password