Gostinski lokal-slaščičarna s stanovanjskim delom

Property Description

TURNIŠČE, 268,2 m2, gostinski lokal, zgrajen l. 1937, adaptiran l. 2000, 468 m2 zemljišča.
Gostinski lokal in slaščičarna z 35 letno tradicijo z ločenim stanovanjskim delom se nahaja v samem centru naselja. Možnost je takojšnji prevzem in nadaljevanje obratovanja. Lokal v izmeri 90 m2 zajema kuhinjo z vso opremo za slaščičarno in peko pic, lokal z točilnim pultom v katerem je 6 miz ter pokrito teraso s sanitarijami v izmeri 48 m2. Ob lokalu je urejeno parkirišče. V prav tako obnovljenem stanovanjskem delu se nahajajo kuhinja, koplanica, WC in 4 sobe v izmeri 90 m2, prodamo.

Energ. razred:”F” (150 – 210 kWh/m2a)

Potem je še neobdelana mansarda v izmeri 90 m2. K stanovanjskemu delu spada še garaža za en avto ter urejeno dvorišče z nadstreškom in manjši vrt. Nad garažo je urejena še ena večja soba.

Nepremičnina je bila adaptirana od strehe do oken in fasade, prav tako so bile zamenjane vse elektro in vodovodne inštalacije. Prav tako so urejeni ločeni števci za poslovni in stanovanjski del. Centralna kurjava celotnega objekta je na plin.

V ceno j vključena vsa gostinska in slaščičlarska oprema vključno z vitrino za sladoled.  Po dogovoru lahko tudi brez opreme.

Lastnik je pripravljen v račun vzeti manjše stanovanje v M.Soboti ali Lendavi.

Možnost NAJEMA z poznejšim odkupom!

Objket je na odlični lokaciji v bližini šole, trgovine, proizvodnega obrata, pošte, občine, zdravstvenga doma.

Možnost ugodnega načina odplačila kupnine po dogovoru!

PRIPOROČAMO OGLED!

Podrobnosti

Gradnja: opeka

Agent Podrobnosti

Kontakt

Forgot Password

EnglishSlovenia