Hala, Odranci, poslovni kompleks

Property Description

V obrtni coni Kamenice prodamo proizvodno halo, ki je bila zgrajena leta 2015, neto tlorisne površine 1.337 m2, ki stoji na zazidljivi parceli v skupni velikosti 5.537 m2. Od avtocestnega priključka A5 je cona oddaljena cca 8 km.

Objekt je montažne, delno klasične izvedbe, sestavljen iz nosilnih AB stebrov, primarnih AB strešnih nosilcev, sekundarnih AB strešnih nosilcev, toplotnoizolacijskih montažnih fasadnih panelov in opečnih ter suhomontažnih sten notranjih prostorov. Celotni objekt je po izvedenih posegih pravokotnega gabarita 55,84 x 24,94 m, grajen kot nizkopritličen P (1). Najvišja višina objekta je 6,10m nad ±0.00 koto tlaka v objektu. Streha na objektu je ravna streha. Dovoz na predmetno zemljišče je lociran s SZ strani z lokalne ceste.

Celotno zemljišče je ograjeno, na voljo je več parkirišč, dostop je možen tudi s kamionom. Prodaja se brez strojev, ostala oprema po dogovoru. Objekt je razdeljen na proizvodni in skladiščni del,  pisarniški del ter na del, ki je namenjen zaposlenim (jedilnica, garderobe, sanitarije). Je v odličnem stanju!

Ima gradbeno in uporabno dovoljenje, prevzem je možen takoj oz. po dogovoru.

 

 

Podrobnosti

Kontakt

Forgot Password

EnglishSlovenia