Hiša, okolica Murske Sobote

Property Description

GRADIŠČE, 230 m2, samostojna, zgrajena l. 1988, adaptirana l. 2010, 1.464 m2 zemljišča, K+P+1+M.
Na relaciji med Radenci in Mursko Soboto, v občini Tišina, UGODNO PRODAMO, večjo stanovanjsko hišo, etažnosti K+1+2+M z teraso in nadstreškom v izmeri 100 m2 ter 4 (štirimi) garažami tlorisne velikosti 16×7 metrov, vse z dvižnimi vrati in tlakovanim dvoriščem v izmeri 400 m2. Hiša se lahko uporablja tudi kot dvostanovanjska, ima urejena dva vhoda. Ogrevanje je urejeno z centralno pečjo na trda goriva in pečjo na pelete ter kurilno olje.

Hiša je krita z valovitkami, ki so bile zamenjane l.2010. Okna so PVC z roletami in žaluzijami. Hiša, je primerna tudi za opravljanje različnih dejavnosti (4 garaže, so urejene in primerne za mehanično ali kakšno drugo dejavnost) in ima vse komunalne priključke.

V kleti je večja garaža z dvižnimi vrati, kurilnica, in dva prostora. Pritličje zajema kuhinjo z jedilnico, zimski vrt, dnevno sobo, pisarna, kopalnica z tuš kabino in kopalno kadjo ter posebej wc. V 1. nadstropju je spalnica z izhodom na balkon, 4 x soba, ena od teh sob primerna za kuhinjo, kopalnica z kadjo in tušem ter wc posebej. Potem je še v istem tlorisu kot pritličje in 1.nadstropje, neobdelana mansarda z predelnimi stenami.

Parcela je pravokotne oblike in v celoti ograjena, vhodna dvoriščna vrata iz inoxa. Po želji je k parceli možno dokupiti še del zemljišča.

Možnost ugodnega financiranja v višini 95% kupnine!

Energ. razred: EI v izdelavi

PRIPOROČAMO OGLED!

Podrobnosti

Gradnja: opeka

Agent Podrobnosti

Kontakt

Forgot Password

EnglishSlovenia