Lendava, hiša z možnostjo razvoja turizma

Property Description

LENDAVA, DOLNJI LAKOŠ, 220 m2, samostojna, zgrajena l. 1982, adaptirana l. 2010, 2.313 m2 zemljišča, P+1, Stanovanjsko hišo v izmeri 220 m2, etažnosti P+1, primerna za bivanje dveh družin ali kot investicija, primerno za oddajo v najem, ZELO UGODNO PRODAMO. Vsaka etaža samostoja bivalna enota. V pritličju hiša ponuja kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na teraso, shrambo, kopalnico s tušem in kadjo ter WC posebej, spalnico, kurilnico in hodnik v katerem je lončena peč za ogrevanje celotnega pritličja, pa je povezan z nadstropjem, ki je prav tako opremljeno.

Prvo nadstropje je v enakem obsegu kot pritličje in zajema, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo ki ima izhod na balkon, shramba, otroška soba , ki ima izhod na pokrito teraso velikosti cca. 20 m2 sčudovitim razgledom na polja, spalnica, kopalnica in WC posebej. V kuhinji kamin na trda goriva.

Okna PVC termopan z roletami, zamenjana, kritina opeka, ogrevanje CK na olje in lončena peč spodaj ter kamin zgoraj, dvorišče tlakovano, urejeni vsi komunalni priključki vključno s kanalizacijo.

Zunaj je garaža za en avto  in ter manjši prostori za shranjevanje orodja. Zadaj za hišo je vrt in urejen sadovanjak z več kot 50 različnimi vrstami sadnega drevja.

Hiša se nahaja na čudoviti lokaciji od centra mesta Lendava oddaljena le 500 m in v bližini avtoceste.

Energ. razred: “EI v izdelavi”

PRIPOROČAMO OOGLED!

Podrobnosti

Gradnja: opeka

Agent Podrobnosti

Kontakt

Forgot Password

EnglishSlovenia