Hiša v Gančanih

Property Description

GANČANI, 217,2 m2, samostojna, zgrajena l. 1976, 1.467 m2 zemljišča, K+P+1+M.
Na lepi sončni in mirni lokaciji UGODNO prodamo medetažno stanovanjsko hišo z galerijo in z vsemi komunalnimi priključki. Urejena je tri prekatna greznica, priključek za kanalizacijo speljan do hiše, elektrika, vodovod, ctv, optika. Prednost je neposredni izvoz do avtoceste oddaljen le 2km. Kritina so valovitke, okna so lesena termopan z roletami, centralna kurjava na olje. Parcela je v celoti ograjena, zadaj je lično urejena zelenica z okrasnim in sadnim drevjem in vrtom.

Hiša je delno podkletena v izmeri 46,5m2 in zajema kotlovnico, zalogovnico goriva, shrambo in prostor za letno kuhinjo. V pritličju je predsoba, kuhinja z jedilnico in shrambo ter izhodom na teraso ter dnevna soba z galerijo in izhodom na teraso, ter wc.

v 1.medetaži je manjša soba oz. kabinet, 2x spalnica in kopalnica z kadjo in tušem.

v 2. medetaži je galerija s pogledom na dnevno sobo in izhodom na balkon s prelepim razgledom, ter ena soba. Potem še iz galerije vodijo stopnice na podstrešje.

Zunaj je zraven hiše še garaža za en avto ter urejena shramba za orodje, ki je povezana z izhodom na vrt in dva prostora primerna za različne namene.

Možnost ugodnega kreditiranja v višini 95% kupnine.

Energ. razred: EI v izdelavi

PRIPOROČAMO OGLED!

Podrobnosti

Gradnja: opeka

Agent Podrobnosti

Kontakt

Forgot Password

EnglishSlovenia