Hiša v Gornjih Slavečih

Property Description

GORNJI SLAVEČI, 173 m2, samostojna, zgrajena l. 1970, adaptirana l. 2014, 3.287 m2 zemljišča, K+P+M, Na Goričkem v občini Kuzma v naselju Gornji Slaveči, UGODNO PRODAMO, urejeno in vzdrževano stanovanjsko hišo s pripadajočo parcelo, ki je v celoti ograjena. Hiša stoji na čudoviti mirni in sončni lokaciji. Ima urejene vse komunalne priključke, tlakovano dvorišče, garažo z dvižnimi vrati in nadstrešek za tri avte. Kritina opeka Bramac, fasada z 15 cm izolacije, okna PVC znamke AJM z roletami, dvoriščna vrata na pilota. Ogrevanje CK na olje, sanitarna voda ogrevana na sončne kolektorje.

Hiša je v celoti klimatizirana (5X klima), v celoti okrog hiše urejena drenaža. Urejeni sta dve greznici za stanovanjski del in za del kjer je bila trgovina. Hiša ima lasten vodnjak.

Hiša je delno podkletena, kjer je kurilnica in dva večja prostora. V pritličju zajema predsobo s stopniščem, ki vodi v mansarado, kuhinjo z jedilnico,  dnevna soba, spalnica otroška soba, kopalnica z WC-jem in shramba. V mansardi je urejena nova kopalnica, dve sobi in in večji skupen prostor.

Drugi del hiše v pritličju (od garaže levo) je urejen poslovni prostor s sanitarijami in tušem, z možnostjo preureditve v manjšo stanovanje.

Zemljiško knjižno stanje je brez bremen in primerno za takojšnji prevzem.

Energ. razred: E (105 – 150 kWh/m2a)

Details

Forgot Password

EnglishSlovenia