Lendavske gorice, bližina mesta Lendava

Property Description

LENDAVSKE GORICE, 126,3 m2, samostojna, zgrajena l. 2003, adaptirana l. 2016, 1.811 m2 zemljišča, K+P+M.
V neposredni bližini Lendave v naselju Lendavske gorice UGODNO prodamo, lepo urejeno in vzdrževano, stanovanjsko hišo. Hiša se nahaja ob vznožju Lendavskih goric, na mirni in sončni lokaciji v neposredni bližini lendavskega kolesarskega centra “MURANIJA” in v bližini Lendavskega kopališča. Okolica ponuja ogromno možnosti za rekreacijo, tako peš kot z kolesom po številnih pohodniških in kolesarskih poteh, ki vodijo tudi do stolpa VINARIUM, ki ponuja čudovit razgled po panonski ravnici.
Hiša zajema kletni prostor v izmeri 13,4 m2, pritličje kjer kuhinja z jedilnico, shramba, dnevna soba z lončeno pečjo ter kopalnica s tušem in WC. V urejeni mansardi so 3 sobe, ena od sob ima izhod na balkon s čudovitim razgledom in manjši kabinet ter WC. Ogrevanje je CK na zemeljski plin in lončena peč na trda goriva. Hiša je tudi klimatizirana.

Tla v pritličju keramika in v mansardi laminat. Okna so PVC termopan z roletami in komarniki na vseh oknih. Kritina je pločevina in je bila menjana l.2016.

Okolica hiše je urejena, nima vinograda ima pa urejen vrt in okolico. Dvorišče je tlakovano in zunaj je nadstrešek za avto ter garaža za orodje. Celotna parcela je ograjena.

Hiša je v odličnem stanju in PRIPOROČAMO OGLED!

Možnost ugodnega financiranja  v celotnem znesku kupnine!

Energ. razred: EI v izdelavi

Podrobnosti

Gradnja: opeka

Agent Podrobnosti

Kontakt

Forgot Password

EnglishSlovenia