Hiša v Murski Soboti

Property Description

Na odlični lokaciji v M.Soboti v bližini centra mesta, UGODNO prodamo stanovanjsko hišo, vseljeno l.2004 s pripadajočio parcelo v izmeri 755 m2 . Hiša je bila v glavnem vseljena maximalno 2 meseca na leto v času dopustov je pa bila ves čas ogrevana in vzdrževana. Hiša etažnosti K+P+M nudi 250 m2 urejene bivalne površine.

Energiski razred: “D” – (60 – 105 kWh/m2a)

Hiša je v celoti podkletena.Klet zajema 3 večje ogrevane prostore, primerne za različne obrtniške dejavnosti, kurilnico, in dve shrambi ter izhod nazaj na zelenico. Pritličje zajema hodnik, kuhinjo s shrambo in jedilnico, večjo dnevno sobo s kaminom na trda goriva in izhodom na balkon, spalnico, otroško sobo in kopalnico z masažno tuš kabino. Mansarda v enaki velikosti kot pritličje ponuja dve sobi, kopalnico z kopalno kadjo, manjša soba za garderobo in večji studio v izmeri cca. 50 m2 z izhodom na balkon.

Ogrevanje v hiši je na mestni plinovod kot alternativa pa je vgrajena centralna peč na trda goriva in kurilno olje. Gretje je radiatorsko, deloma talno v kleti, pritličju in mansardi ter kamin v dnevni sobi. Tla v hiši so keramika, parket in laminat. Okna so lesena termopan z roletami. Kritina je opeka Tondach. Fasada 12 cm izolacije. Hiša ima vse komunalne priključke in se prodaja z opremo, ki je višjega cenovnega razreda.

Zunaj je garaža z dvižnimi vrati za en avto, garaža je podkletena, kjer je prostor namenjen za manjšo vinsko klet, dvorišče tlakovano s tremi parkirnimi mesti, zadaj je zidan objekt z še eno garažo in tremi prostori za orodje, kolesa in drugo opremo.

Hiša je v odličnem stanju in vredna ogleda.

PRIPOROČAMO OGLED!

Podrobnosti

Gradnja: opeka

Agent Podrobnosti

Kontakt

Forgot Password