Lendava, Dolgovaške gorice – poslovni prostor

Property Description

DOLGOVAŠKE GORICE, 167 m2, gostinski lokal, zgrajen l. 1995, adaptiran l. 2015, 2.285 m2 zemljišča, P/1 nad., V osrčju Lendavskih goric in v neposredni bližini izredno turistično zanimivega stolpa VINARIUM, UGODNO PRODAMO nepremičnino, ki ponuja odlično poslovno priložnost. Objekt, ki ima urejene vse komunalne priključke, vključno z greznico, se nahaja ob glavni cesti in je v treh etažah. Ob cesti je parkirišče in vhod v zimski vrt, ki sprejem skupino do 25 oseb. V nadaljevanju je soba, ki sprejem do 30 oseb in še ena manjša soba za 6 oseb. V pritličju je še kuhinja in sanitarije za goste in osebje.
Iz pritličja vodijo stopnice v nadstropje, kjer sta dve sobi (za 4 osebe in 3 osebe) za nočitve in vsaka soba ima svojo kopalnico  z tušem in WC-jem. Potem je še kletni prostor, ki je sestavljen iz dveh prostorov, vinske kleti in degustacijske sobe.

Zadaj ob objektu je še dodatni prostor za prešo in vso orodje potrebno pri obdelovanju vinograda, ki se razprostira takoj za objektom in v katerem je 500 trsov Sivega pinota in 500 trsov Chardonaya.

Objekt ima centralno kurjavo na plin z lastnim plinohramom, 3-fazni tok, je klimatiziran, okna so lesena v predelu zimskega vrta pa PVC, kritina opeka -bobrovec, fasada z 15cm izolacije.

Zemljiškoknjižno stanje urejeno, brez bremen in primerno za takojšnji prevzem!

Glede na odlično lokacijo in še boljšo tradicijo dosedanjega lastnika, nudi objekt odlično poslovno priložnost ali pa prijetno okolje za privatno hišo!

Energ. razred: E (105 – 150 kWh/m2a)

 

PRIPOROČAMO OGLED!

Podrobnosti

Gradnja: opeka

Agent Podrobnosti

Kontakt

Forgot Password

EnglishSlovenia