Murska Sobota, hiša na Top lokaciji

Property Description

MURSKA SOBOTA, 250 m2, samostojna, zgrajena l. 2004, adaptirana l. 2014, 755 m2 zemljišča, K+P+M.
Na odlični lokaciji v M. Soboti v bližini centra mesta, UGODNO prodamo stanovanjsko hišo, vseljeno l. 2004 s pripadajočo parcelo v izmeri 755 m2 . Hiša se je v glavnem uporabljala maximalno 2 meseca na leto v času dopustov, je pa bila ves čas ogrevana in vzdrževana. Hiša etažnosti K+P+M nudi 250 m2 urejene bivalne površine.

Energ. razred:”D” (60 – 105 kWh/m2a)

Hiša je v celoti podkletena.Klet zajema 3 večje ogrevane prostore, primerne  tudi za različne poslovne dejavnosti, kurilnico, in dve shrambi ter izhod nazaj na zelenico. Pritličje zajema hodnik, kuhinjo s shrambo in jedilnico, večjo dnevno sobo s kaminom na trda goriva in izhodom na teraso, spalnico, otroško sobo in kopalnico z masažno tuš kabino ter ločene sanitarije. Mansarda v enaki velikosti kot pritličje ponuja dve sobi, kopalnico z kopalno kadjo, manjša soba za garderobo in večji studio v izmeri cca. 50 m2 z izhodom na balkon.

Ogrevanje v hiši je na mestni plinovod kot alternativa pa je vgrajena centralna peč na trda goriva ali kurilno olje. Gretje je radiatorsko in deloma  tudi dodatno talno,  ter kamin v dnevni sobi. Tla v hiši so keramika, parket in laminat. Okna so lesena termopan z roletami. Kritina je opeka Tondach. Fasada je izolirana. Hiša ima vse komunalne priključke in se prodaja z opremo, ki je višjega kakovostnega  razreda.

Zunaj je garaža z dvižnimi vrati za en avto, garaža je  delno podkletena, kjer je prostor namenjen za manjšo vinsko klet. Vhod na dvorišče je tlakovan s tremi parkirnimi mesti, na parceli je  tudi zidan pomožni objekt s štirimi  prostori za različne namene.

Hiša je v odličnem stanju in vredna ogleda.

PRIPOROČAMO OGLED!

Podrobnosti

Gradnja: opeka

Agent Podrobnosti

Kontakt

Forgot Password

EnglishSlovenia