Hiša, Pince pri Lendavi

Property Description

PINCE pri Lendavi, 100 m2, samostojna, zgrajena l. 1961, adaptirana l. 2015, 3.079 m2 zemljišča, P+1.

V bližini Lendave v naselju Pince, UGODNO PRODAMO, v celoti opremljeno stanovanjsko hišo z vsemi gospodinjskimi aparati (pomivalni stroj, pralni stroj,..). Zraven hiše je urejen ranč za konje (hlev in maneža za jahanje). Okrog hiše je urejeno dvorišče s pokrito teraso in zunanjim kamino, ki ponuja pravo idilo s pogledom na neokrnjeno naravo vse skupaj v izmeri dobrih 30 arov.

Hiša ima CK na plin in urejene vse komunalne priključke vključno z kanalizacijo. Je brez bremen in takoj vseljiva.

Če želite sobivati z naravo ali prihajati ob vašem prostem času na deželo (bližina avtoceste), se nahaja ta ponudba na odlični lokaciji.Sama lokacija je v bližini kar treh termalnih kopališč z wellnessom: v Lendavi, v Moravskih toplicah in na Madžarskem v Lentiju. Vse to je od hiše oddaljeno le nekaj kilometrov.

Prav tako je tu veliko možnosti za ribolov (le 1,2 km od hiše se nahaja jezero Carp dream lake veliko 16 ha v neokrnjeni naravi), kolesarjenje (kolesarski krog Lendava – Pince – Lendava, kolesarski krog Lendava – Redics – Tornyiszentmiklós – Pince in še ostale kolesarske poti za zahtevnejše kolesarje) in jahanje (le 9 km od hiše je tudi šola jahanja v kraju Tormafölde).

Veliko je tudi možnosti za sprehode v naravi po številnih pohodniških poteh ali pa po Lendavskih goricah do stolpa Vinarium, odkoder je prekrasen razgled na ravnice in gričevja Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije.

Možnost ugodonega financiranja v celotnem znesku kupnine!

Energ. razred: EI v izdelavi

PRIPOROČAMO OGLED!

Podrobnosti

Gradnja: opeka

Agent Podrobnosti

Kontakt

Forgot Password

EnglishSlovenia