Pomurje, Odranci, Gostinsko nastanitveni objekt

Property Description

ODRANCI, 556 m2, gostinski lokal, zgrajen l. 1995, adaptiran l. 2021, 7.682 m2 zemljišča, P/1 nad..

V Prekmurju na relaciji med M.Soboto in Lendavo v naselju Odranci, nasproti podjetja Carthago Slovenija (izdelujejo avtodome) in le 7 min vožnje z avtoceste MS-Lendava, PRODAMO, Gostinsko nastanitveni objekt v obratovanju z vso potrebno opremo za sprejem 500 gostov. Objekt je bil zgrajen l.1995 in stoji na zemljišču velikosti 7.682 m2. Zraven objekta je 140 urejenih EKO parkirnih mest za osebna in tovorna vozila. Del parkirišča je oddan v najem sosednjemu podjetju.

Gostinski lokal, pritličje

V pritličju je pokrita terasa za  250 gostov, opremljena z šankom in sanitarijami terurejenim ozvočenjem. V primeru slabega vremena je možnost zaprtja terase z vseh strani.

Potem je v pritličju še lokal z teraso, ki sprejme do 100 gostov. Lokal ima opremlejno kuhinjo za celotno kapaciteto gostov, Kuhinja je povezana z dvigalom z zgornjo etažo. V pritličju so še sntarije za goste in osebje, pralnica, kurilnica ter pisarna za vodjo lokala.

V zgornjo etažo je urejen dostop z dveh straani, po notranjem stopnišču in dostop z zunanje terase.V zgornji etaži je dvorana, ki sprejeme 250 gostov in ima urejen oder za nastopajoče, garderobo za goste, sanitarije, šank in soba povezana z dvigalom s spodnjo kuhinjo.

V zgornji etaži so urejena še prenočišča, 6 sob z 18 ležišči ter prostorom za čistila.

Celoten objekt je klimatiziran, na novo je bilo l.2021 urejeno ogrevanje za celoten objekt, vgrajena toplotna črpalka zrak-voda.

Objekt se prodajo v kompletu z vso gostinsko in drugo opermo!

Glede na več kot 25-letno tradicijo lokala in odlično lokacijo, objekt ponuja odlično poslovno priložnost!

Za več informacij pokličite na 031518240.

Podrobnosti

Gradnja: opeka

Agent Podrobnosti

Kontakt

Forgot Password

EnglishSlovenia